Buitensporten  |  Sport en ontspanning

Er zijn in Ede legio mogelijkheden om je buiten te ontspannen en waar je kunt sporten. Hieronder een kleine selectie. Wil je jouw vereniging ook op deze pagina? Geef die dan door (met adres en weblink) via dit [ formulier ]. Alle foto's: (c) Allard Bijlsma.


Padel Ede | Peppelensteeg

Gelezen op: https://padelede.com/  "In de kooi moet je op alles voorbereid zijn. De bal gaat telkens weer anders, en net als je denkt verslagen te zijn, krijg je onverwacht toch weer een tweede kans, bijvoorbeeld door hulp van de wanden. Maar ook het hekwerk van de kooi doet mee in het spel en je mag zelfs helemaal buiten de kooi de bal nog terugspelen. In iedere wedstrijd zitten altijd ook lange en spectaculaire rally’s."


vv blauw Geel '55 | Peppelensteeg

v.v. Blauw Geel '55 is een amateurvoetbalvereniging uit Ede in de gelijknamige gemeente, Gelderland, Nederland. De vereniging werd op 1 augustus 1955 opgericht.

Thuisbasis is het sportpark “De Peppelensteeg”. De club biedt ook gelegenheid voor "Walking Voetbal" en G-voetbal. Het standaardelftal speelt in het seizoen 2021/22 in de Derde klasse zaterdag van het KNVB-district Oost.

Website: https://www.blauwgeel55.nl/ 


MTB-routes | Edese Bos

Er zijn meerder MTB-routes die Ede raken. De foto's zijn in het Edese Bos genomen, op de in de kaart aangegeven plek. De groene route is een speciaal voor kinderen uitgezette route. 
Website: https://www.mtbroutes.nl/gelderland/ede 


Skatepark De Peppel | Peppelensteeg


Hondenlosloopgebied | Eder Heide

Een officieel hondenlosloopgebied, van waaruit je kunt wandelen in het Edese Bos en een deel van de Eder Heide. Door dit gebied lopen ook MTB-routes. Parkeren kan bij parkeerplek de Drieberg. Informatie: [ klik hier ]


Hockeyclub Ede | Bosrand

De hockeyclub van Ede heeft een prachtige locatie aan de Bosrand, in het noordoosten van Ede, pal aan de N224 en N304.
Website: https://www.mhc-ede.nl/