Online leesboek en PDF | MyHomeTownEde

Het boek 'MyHomeTownEde' is online te lezen als een bladerboek of als PDF te lezen en/of downloaden (telefoon/ tablet/ pc). Op deze pagina vind je hiervoor de ingangen. Klik op het boek om te starten. (c) opdendrieberg | Ede. Afdrukken en offline lezen en doorsturen naar anderen is toegestaan. Het is niet toegestaan iets commercieels te doen met dan wel de teksten, dan wel de afbeeldingen. Alle in het boek gebruikte foto's: (c) Allard Bijlsma.


Online bladerboek

Met klikbare index en onderaan een thumbnail-paginakiezer. Met de pijltjes (links en rechts) blader je van pagina naar pagina. Het boek kan beeldschermvullend worden gemaakt (icoontje rechtsonder).

Klik op het boek om te starten of surf naar: https://www.opdendrieberg.academy/myhometownede/ 


PDF lezen of downloaden

Klik op de afbeelding om de PDF te starten. Binnen de eigen PDF-reader zijn functies voor vergroten, verkleinen, afdrukken en downloaden te vinden. Hoe dat werkt is afhankelijk van het type reader dat je bezit.

(c) opdendrieberg | Ede. Afdrukken en offline lezen en doorsturen naar anderen is toegestaan. Het is niet toegestaan iets commercieels te doen met dan wel de teksten, dan wel de afbeeldingen.