Media en ICT   |  Werkgelegenheid

Op deze pagina aandacht voor een paar van de vele media- en ict-bedrijven binnen Ede. Alle recente foto's: (c) Allard Bijlsma. 


Lukkien | mediabedrijf

Lukkien biedt contentproductie in online, fotografie, film, CGI, augmented en virtual reality, grafisch ontwerp, audio en nog veel meer. Met meer dan 48 jaar ervaring zijn ze een partner in contentproductie en digitale platformontwikkeling.
Deze volledig uitgeruste studio's worden bemand door eigen teams van decorbouwers, timmerlieden, decorontwerpers en stylisten. Samen met de afdelingen belichting, camera en special fx staan ze klaar om elke contentdroom tot leven te brengen.


Xantion - ICT

Xantion kunt u inschakelen om voor u uw apparatuur te beheren voor lage, voorspelbare kosten. Voor een vast bedrag per maand, kunt u het beheer van uw servers, PC’s, printers aan hen overlaten. Bij het ICT-beheer horen ook de back-ups en updates van alle programma’s. Alle lokale support is eveneens inbegrepen.


Simac - Document Solutions

Simac, een familiebedrijf met een rijke historie, is voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Ze leveren en onderhouden bij middelgrote en grote organisaties, hoogwaardige technologie, ter verbetering van de bedrijfsprocessen. De vestiging in Ede is gespecialiseerd in ict-oplossingen voor het verwerken van grote hoeveelheden documenten.


BIT

BIT ondersteunt zakelijke gebruikers met datacenter-, netwerk- en hostingdiensten. BIT biedt klanten een veilige en stabiele omgeving voor IT-apparatuur. Bij BIT staat uw data binnen 100% Nederlandse datacenters en kunt u vertrouwen op een omgeving waar uw gegevens altijd veilig en bereikbaar zijn. De gebruikte datacenters zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.


4PS

4PS biedt een softwareoplossing voor de bouwnijverheid. Het gebruikte ERP-systeem 4PS Construct is een innovatieve, integrale softwareoplossing die alle primaire bedrijfsprocessen ondersteunt. Het is een totaaloplossing speciaal voor de bouw, GWW en installatie. Gebaseerd op het meest gebruiksvriendelijke en moderne platform van dit moment: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Vanuit de cloud, overal en voor iedereen beschikbaar.


bureau opdendrieberg 

bureau opdendrieberg begeleidt (adviserings) trajecten op het gebied van digitale toetsconstructie en -conversie. Doelgroepen zijn trainingsafdelingen van bedrijven en (onderwijs)instellingen. opdendrieberg ontwikkelt een ontzorgingstoolkit voor docenten aardrijkskunde in het voortgezet onderwijs. Hiervoor worden jaarlijks nieuwe oefentoetsen ontwikkeld. Voor de thuismarkt biedt opdendrieberg zelftoetsen aan binnen de eigen toetsomgeving LearnClearly.
Website: www.opdendrieberg.nl