Zakelijke dienstverlening  |  Werkgelegenheid

In dit onderdeel aandacht voor bekende en misschien minder dienstverlenende bedrijven. In deze rubriek krijgen bedrijven de kans zich te presenteren. Alle recente foto's: (c) Allard Bijlsma. 


Toyota Material Handling

Dit bedrijf levert allerlei soorten van heftrucs. Automatisering in de logistiek is om verschillende redenen in opkomst, zoals een tekort aan chauffeurs, verlaging van de bedrijfskosten en efficiencyverbetering. Maar geautomatiseerde oplossingen zijn misschien niet voor elke logistieke stroom geschikt. De bedoeling is om processen die geen toegevoegde waarde hebben, te automatiseren. Toyota kan u helpen om het automatiseringstraject stapsgewijs te doorlopen, waarbij mens en AGV elkaar aanvullen.


Berg Toys

Groot geworden in deze regio, levert dit bedrijf vooral trampolines en skelters, in Nederland en buitenland. Gelegen pal aan de A12. Al meer dan 20 jaar ontwikkelt BERG de mooiste en beste skelters. De geschiedenis van de BERG skelter begint in 1985. In dit jaar is de allereerste BERG skelter gemaakt door Henk van den Berg. Twee skelters, drie skelters en al snel was BERG (Toys) geboren. Niet veel later werd de ruimte op de ouderlijke boerderij te krap en werd de productie verplaatst naar Wekerom, een klein dorpje in Gelderland. Hier werden niet alleen de skelters gemaakt, maar er volgde al snel ander buitenspeelgoed. Nu is het een megabedrijf, gevestigd in de Heestereng.