Quizzes over Ede | gratis op te starten

Wil je niet direct een heel pakket aanschaffen met > 50 zelftoetsen, dan vind je hier een paar eenvoudige gratis quizzes over Ede. Klik op een afbeelding om deze quiz te starten. Afname is anoniem. Er worden geen gegevens van je opgeslagen. Een quiz is af te nemen op een pc, MAC, Chromebook, iPad, tablet of telefoon. Ik plaats regelmatig nieuwe quizzes.Achtergrond bij de toetsen | bureau opdendrieberg
De quizzes in deze site heb ik gegenereerd vanuit het toetspakket  iSpring Quiz. De vragen ontwikkel ik eerst binnen het toetsbouw-platform Quayn en zet ik daarna om naar een sjabloon, voor import in iSpring Quiz én voor (betaald) gebruik in LearnClearly.

Wil je als school, bedrijf of (onderwijs)instelling begeleiding bij het gestructureerd ontwikkelen van eigen online toetsen? Bijvoorbeeld voor het opzetten van een interne scholing of om leerlingen of studenten die te gaan aanbieden? Of wil je een cursus rond het optimaliseren van bronnen (afbeeldingen, video en geluid) voor online gebruik in toetsen?

Neem dan met mij contact op via dit [ formulier ] en laat weten wat je wensen zijn.
Deze website maak ik 'voor de leuk', toetsadvisering is mijn job.