Dronebeelden | van AtlasvanEde

Voor deze website maakte ik al vele duizenden foto's, 360 graden-foto's, diashows, dashcam-video's, virtuele vluchten en veel meer. Speciaal voor de Atlas van Ede heb ik het dronebedrijf 'dronewageningen' gevraagd een aantal rondjes boven Ede te vliegen. Het resultaat, opgenomen in augustus 2023, vind je op deze pagina. Als de video's veel worden bekeken, zal ik overwegen er nog een aantal te laten maken. Deze drone-opnames zijn in augustus 2023 gemaakt door (c) 'dronewageningen' (piloot Ties Blaauw) in opdracht van de Atlas van Ede. De muziek eronder is van AuReality (Paul Swennenhuis) uit Groningen.


ENKA-wijk

Vanuit een drone zie je Ede toch weer heel anders dan als je rondloopt of -rijdt. In deze video maak je een rondje over de ENKA-wijk. Labels geven aan wat je ziet. Veel plezier!

Wat zie je: station in aanbouw, Woonstede-complex, De Fietser, hoofdingang ENKA, schoorstenen, EHBO-gebouw, Ketelhuis, oude kantine, Noordstrook, Sijsseltviaduct en veel meer.

Video bekijken binnen YouTube: https://youtu.be/U6gWvhWfaGg 


Centrum en Paasberg

Video bekijken binnen YouTube: https://youtu.be/WK-yIWIQjFU 

Vanuit een drone zie je Ede toch weer heel anders dan als je rondloopt of -rijdt. In deze video maak je een rondje over het centrum van Ede en de Paasberg. Labels geven aan wat je ziet. Veel plezier!

Wat zie je: Trapakkers, gemeentehuis, Oude Kerk, Markt, winkelstraten, Kuiperplein, Mausoleum WO II, Paasberg.

 


Landgoed Kernhem

Video bekijken binnen YouTube: https://youtu.be/dwRneFDwoaw 

Vanuit een drone zie je Ede toch weer heel anders dan als je rondloopt of -rijdt. In deze video maak je een rondje over het Landgoed Kernhem. Labels geven aan wat je ziet. Veel plezier!

Wat zie je: Huize Kernhem, boerderijen, Hanenburg, Vissenkom, NIZO, spoorlijn naar Lunteren, Slijpkruikpark en meer.

 


World Food Center

Korte versie bekijken in YouTube: https://youtu.be/yj1pp0_vblY 
Lange versie bekijken in YouTube: https://youtu.be/8_CONbLFPB4 

Vanuit een drone zie je Ede toch weer heel anders dan als je rondloopt of -rijdt. In deze video maak je een rondje over het World Food Center. Labels geven aan wat je ziet. Er is ook een langere versie beschikbaar. Dan kun je eerst kun je rondvliegen en rustig rondkijken en daarna maak je het rondje nog eens, maar dan wordt wat je ziet met labels aangegeven.  Veel plezier!

Wat zie je: Maurits- en Frisokazerne, Stingerbol, het nieuwe station, ENKA, Keetmolen, De Witte Hinde, Veluwse Proeftuin, Gelderse Stadstuin, De Sijsselt en veel meer.