Quizzes over Ede | gratis te maken

Atlas van Ede biedt alle toetsen bij de Cursus 'Ede - Toen en Nu' gratis aan. Ook maak ik regelmatig een toets over een algemeen onderwerp. Het zijn steeds eenvoudig te bedienen quizzes over Ede, met zo'n 10 tot 15 vragen. Klik op een afbeelding om een quiz te starten. Afname is anoniem. Er worden geen gegevens van je opgeslagen. Een quiz is af te nemen op een pc, MAC, Chromebook, iPad, tablet of telefoon.

Ik plaats regelmatig nieuwe quizzes. Wil je weten wanneer ze uitkomen? Abonneer je dan op de Facebookpagina [ Atlas van Ede ].

Nieuwe quizzes


Algemene quizzes over Ede

Klik op een afbeelding om een toets te starten


Quizzes bij de podcasts/ cursuscolleges

Bij les 12

Bij les 33

Klik op een afbeelding om een toets te startenAchtergrond bij de toetsen | bureau opdendrieberg
De quizzes in deze site heb ik gegenereerd vanuit het toetspakket  iSpring Quiz. De vragen ontwikkel ik eerst binnen het toetsbouw-platform Quayn en zet ik daarna om naar een Excel-sjabloon, voor import in iSpring Quiz. Van daaruit wordt de eindversie (html) gegenereerd.

Wil je als school, bedrijf of (onderwijs)instelling begeleiding bij het gestructureerd ontwikkelen van eigen online toetsen? Bijvoorbeeld voor het opzetten van een interne scholing of om leerlingen of studenten die te gaan aanbieden? Of wil je een cursus rond het optimaliseren van bronnen (afbeeldingen, video en geluid) voor online gebruik in toetsen?

Neem dan met mij contact op via dit [ formulier ] en laat weten wat je wensen zijn.
Deze website maak ik 'voor de leuk', toetsadvisering is mijn job.