Over de auteur | MyHomeTownEde

Deze tekst is gegenereerd door perplexity.ai in maart 2023. De niet correcte delen van de tekst zijn door mij verwijderd ... Met ChatGPT kun je geen persoonlijke informatie opvragen over personen. Als je een naam hebt die veel voorkomt, kan je CV door AI ineens sterk worden uitgebreid ... In mijn geval gebeurde dat ook, omdat er nog een Allard Bijlsma actief is in Nederland.


Allard Bijlsma is voormalig directeur bij DRP, een bedrijf dat bekend staat om de ontwikkeling van de educatieve software WinToets en Quayn. Momenteel is hij eigenaar en directeur van opdendrieberg, een bedrijf dat online toetsen ontwikkelt voor het aardrijkskundeonderwijs en boeken schrijft over digitaal toetsen. 

WinToets is een leer- en toetssysteem ontwikkeld door DRP, een bedrijf dat bekend staat om zijn educatieve software. Het systeem wordt veelvuldig gebruikt door onderwijsinstellingen als Het Noorderpoort en Het Hout- en Meubileringscollege. De focus is echter verschoven naar de cloudgebaseerde educatieve software van DRP, Quayn.

Quayn is een cloudgebaseerd online test- en examenplatform ontwikkeld in Nederland. Het is ontworpen voor onderwijsinstellingen, examenbureaus en bedrijven in verschillende sectoren, waaronder de overheid en de gezondheidszorg. Met Quayn kunnen gebruikers online beoordelingen maken voor studenten of medewerkers om online leren te ondersteunen. Het platform biedt functies zoals het maken van tests, automatische controle, directe feedback, leeranalyses en vragenbanken. Allard Bijlsma, voormalig directeur van DRP, was betrokken bij de ontwikkeling van Quayn.

Opdendrieberg is een bedrijf van en onder leiding van Allard Bijlsma dat online toetsen ontwikkelt voor aardrijkskundeonderwijs en boeken schrijft over digitaal toetsen. Het bedrijf is actief sinds 2016. Het bedrijf verzorgt ook conversie- en constructietrainingen voor toetsplatforms als Quayn en Dugga en stelt een groot aantal voorbeeldvragen ter beschikking voor leerkrachten.

Allard Bijlsma uit Ede heeft verschillende hobby's, waaronder fotograferen, (virtueel) reizen, muziek en documentaires[1]. Daarnaast heeft hij de Atlas van Ede gemaakt, een digitaal visitekaartje van Ede met duizenden foto's, uitleg over Edese projecten en een encyclopedie van Ede[3]

Foto: maart 2023 (zelfportrait). Aangepast met AI binnen de Fodor AI app.


Het origineel.