contactgegevens  |  ATLas van ede

Deze website is een eigen initiatief, zonder winstoogmerk, van:

Allard Bijlsma | opdendrieberg

Een bericht aan mij achterlaten kan via onderstaand formulier. 
Aan mij koppelen kan via LinkedIN:  https://www.linkedin.com/in/allardbijlsma/ Je kunt daar ook een bericht aan mij achterlaten.


Copyright: al mijn foto's in de site mogen vrij gebruikt worden, mits met duidelijke bronvermelding: (c) Allard Bijlsma | Atlas van Ede.


Over mij | about me

Wat is er leuker dan al je hobby's samenbrengen in de bouw van één site? Ik bouw deze website geheel zelf, van de inrichting van de site en het grafische werk erbij, tot het schrijven van de teksten, het maken van de foto's en het schrijven en inspreken van de podcasts. Ik doe dat gewoon naast mijn werk. Je kunt me meestal tussen 12.00-14.00 uur wel ergens in Ede zien rondfietsen, als pauze-activiteit. Ik volg alle lokale nieuws en bezoek regelmatig een gemeenteraadsvergadering.

Ik ben geboren en getogen in de Beatrixbuurt en heb jaren 'op de berg' gewoond. Door mijn studies geografie én geschiedenis, heb ik een brede interesse. Ik kom uit een familie van (bekende) biologen en mijn hobby is architectuur. Ik heb 22 jaar in allerlei vormen van onderwijs gewerkt. Al deze raakvlakken kom je uitgebreid tegen in de website.

Deze site is regelmatig in het [ nieuws ]. [ ik was begin 2024 een uur op de radio ]


Wil je (nog) meer over mij weten, zie dan: www.allardbijlsma.nl met een overzicht van al mijn hobby's én mijn persoonlijke muziek top 3000. 

Foto's uit 2024: Bennekom, Amersfoort, zelfportret, Rotterdam, Lissabon en Porto. (c) bij de diverse fotografen. naar: www.allardbijlsma.nl 

Ik maak jaarlijks in en rond Ede, zo'n 10.000 nieuwe foto's. Een deel daarvan kom je weer tegen in deze website. Naar: www.allardbijlsma.nl 


Copyright: al mijn foto's in de site mogen vrij gebruikt worden, mits met duidelijke bronvermelding: (c) Allard Bijlsma | Atlas van Ede.