Zelftoetsen  |  check je kennis van Ede 

Let op: nog niet te koop | verwacht

De enige onderdelen waar je een kleine vergoeding voor moet betalen, zijn de pakketten met oefentoetsen, waarmee je je kennis bij de in deze website behandelde thema's kunt checken. De vergoeding is nodig om de onkosten te dekken voor de benodigde licenties en hosting. De prijs is laag gehouden: € 0,99 voor een pakket naar keuze, met steeds minimaal 25-50 oefentoetsen. En maandelijks komen er nieuwe toetsen bij. Log regelmatig in in het gekochte pakket en zie wat er nieuw is. Toetsen zijn onbeperkt te maken. Verzoeken voor onderwerpen kun je indienen via dit [ formulier ].

Je kunt een pakket aanschaffen door het doen van een iDEAL-betaling. Het pakket dat je hebt gekocht, wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe toetsen. Er is een aparte sectie 'Nieuw', zodat je snel ziet wat er nieuw is. Een licentie op een pakket verloopt nooit (onder voorbehoud (*). Alle toetsen worden door mijzelf gemaakt en sluiten naadloos aan bij de thema's in deze site. Kaarten en foto's uit de site komen terug in de toetsen. Met het kopen van een toetspakket ondersteun je deze website.

Algemene ingang voor alle betaalde oefentoetspakketten: https://learnclearly.academy/methods 


Kies een zelftoets-oefenpakket: (nog niet te koop | verwacht)

Klik hiervoor op een afbeelding. Je springt naar de toetssite LearnClearly. Daar kun je een pakket inzien en naar wens aanschaffen via het doen van een iDEAL-betaling. LearnClearly is een online toetsapplicatie en is een initiatief van bureau opdendrieberg.Achtergrond bij de toetsen | bureau opdendrieberg
De quizzes in deze site heb ik gegenereerd vanuit het toetspakket iSpring Quiz. De vragen ontwikkel ik eerst binnen het toetsbouw-platform Quayn en zet ik daarna om naar een sjabloon, voor import in iSpring Quiz én voor (betaald) gebruik in LearnClearly.

Wil je als school, bedrijf of (onderwijs)instelling begeleiding bij het gestructureerd ontwikkelen van eigen online toetsen? Bijvoorbeeld voor het opzetten van een interne scholing of om leerlingen of studenten die te gaan aanbieden? Of wil je een cursus rond het optimaliseren van bronnen (afbeeldingen, video en geluid) voor online gebruik in toetsen?

Neem dan met mij contact op via dit [ formulier ] en laat weten wat je wensen zijn.
Deze website maak ik 'voor de leuk', toetsadvisering is mijn job.


(*) Onder voorbehoud van het in de lucht blijven van de software waarop wij een licentie hebben afgesloten.
bureau opdendrieberg houdt zich het recht voor te stoppen met deze service, als er op termijn te weinig animo is voor de doorbouw van de toetspakketten.